În cadrul proiectului „Cum trăiesc eu Învierea lui Cristos?” (detalii, aici), blogul „Deus meus in te confido” (Ps 25,2) lansează un concurs cu premii în cărţi de spiritualitate. Cum poţi participa la concurs? Comentează orice postare din săptămâna curentă.

În afara premiilor săptămânale, la finalul proiectului, în data de 3 iunie 2012, în Solemnitatea Preasfintei Treimi, blogul va premia cititorul cu cele mai multe comentarii. Premiul constă într-un pachet alcătuit din 20 cărţi de spiritualitate şi un rozariu.

Câştigătorul premiului săptămânii 20-27 mai 2012 (vol. Carlo Carretto – „Iubire în tăcere. Gânduri pentru fiecare zi” – sponsor: Editura ARCB) este cititorul Elena, pentru comentariul de la meditația Marie Şoucaliuc-Prager – „Pentru că m-ai iubit”.

Câştigătorul premiului săptămânii 13-19 mai 2012 (vol. Claudiu Dumea – „Sfânta Fecioară Maria în misterele Rozariului” sponsor: Editura ARCB) este cititorul Ioana, pentru comentariul de la meditaţia Pr. Victor-Emilian Dumitrescu – „Vrei să-i fii prieten lui Isus?”. Deoarece acest premiu nu a fost revendicat de câştigător, el a fost reportat pentru săptămâna 20-27 mai 2012 (adăugându-se premiului săptămânii respective, al cărui câştigător a fost desemnat cititorul Elena).

Câştigătorul premiului săptămânii 6-12 mai 2012 (vol. Raymond Brown, Joseph Fitzmeyer, Roland Murphy – „Introducere  şi comentariu la Sfânta Scriptură. Epistolele catolice”   sponsor: Editura „Galaxia Gutenberg”) este cititorul Claudiu, pentru comentariul de la meditaţia Pr. Adrian Dancă – „O singură inimă, o unică iubire”

Câştigătorul premiului săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2012 (vol. Horia Cosmovici, „Monseniorul”   sponsor: Editura „Galaxia Gutenberg”) este cititorul Veronica, pentru comentariul de la meditaţia Adrian-Răzvan Florea – „Şefu’…”

Câştigătorul premiului săptămânii 22-28 aprilie 2012 (vol. Adalbert de Vogüé, „Să iubim postul. Experienţa monahală” sponsor: Editura „Galaxia Gutenberg”) este cititorul Augustin, pentru comentariul de la meditaţia Ecaterina Hanganu – „Dealu’ Îngerului”

Câştigătorul premiului săptămânii 15-21 aprilie 2012 (vol. Thomas Merton – „Noi seminţe ale contemplării” sponsor: Editura „Galaxia Gutenberg”) este cititorul Viorica, pentru comentariul de la meditaţia Pr. Francisc Doboş – „Să luăm sau să primim?”

Câştigatorul premiului săptămânii 8-14 aprilie 2012 (vol. Joseph Tissot, „Arta de a ne folosi greşelile – după sfântul Francisc de Sales” sponsor: Editura „Galaxia Gutenberg) este cititorul Iulian Oanţă, pentru comentariul de la meditaţia Pr. Francisc Doboş – „Dacă un lucru e sigur, e că Isus nu a înviat…” (postat aici).

Câştigatorul premiului săptămânii 1-7 aprilie 2012 (vol. Tomás Spidlík, „Noi în Sfânta Treime” – sponsor: Editura „Galaxia Gutenberg”) este cititorul Maricica, pentru comentariul de la meditaţia Pr. Dan Suciu CSJ – „Parfumul buclucaş” (Lunea Sfântă 2012)

Urmăriţi premiile săptămânale în meniul „Comentează şi câştigă!”.

Regulament: Premiul este oferit prin tragere la sorți. Sunt eligibile numai comentariile aparţinând cititorilor (alţii decât autorii meditaţiilor care fac parte din proiect), comentarii publice, al căror conținut a fost aprobat de autorul acestui blog. Câştigătorul va fi anunțat în această rubrică a blogului, în fiecare zi de duminică a săptămânii, pentru comentariile postate în săptămâna anterioară, iar expedierea premiului se va face în săptămâna imediat următoare. Premiile al căror câştigător nu comunică adresa poştală de expediție în termen de 5 zile lucrătoare de la anunț vor fi reportate pentru săptămâna care urmează.